top of page

GOOD MOOD GOODS

Wij leveren GoodMoodGoods. Wat dat zijn? Aansprekende oplossingen & producten met een multifunctioneel karakter, die zich thuis voelen in elk interieur en een elke gewenste werk mood kunnen creëren. Meubelen, wandaankleding, verlichting of styling items. Ze helpen om de gewenste sfeer, beleving, uitstraling of identiteit te creëren en functionaliteit stimuleren. 

Het team van OwlyGoods denkt mee, adviseert en realiseert de optimale GoodMoodMix. Een sfeermaker voor elke werkomgeving, kantoortuin of bedrijfspand. Van één wand tot de aankleding van een volledig bedrijfspand. 

 

We hebben ze in drie smaken; Owly basics, Owly specials en Owly customs. Echte moodmakers, die elk een eigen verhaal vertellen. In de praktijk werken we veel samen met projectinrichters, kantoorinrichters, architecten en overige interieurspecialisten. Dit zijn onze partners en ambassadeurs. Maar we leveren onze OwlyGoods ook direct aan eindgebruikers. Samen zorgen we voor de juiste beleving, sfeer en mood in ieder professioneel interieur. Het resultaat? Een werkomgeving waar bezoekers zich welkom voelen en medewerkers optimaal presteren. Dat werkt prettig! Altijd. 

Basics

OwlyGoods Basics

Dit is onze sterke basiscollectie. Nou ja, persoonlijk spreken we liever over onze basisselectie. Een bewezen selectie professionele (interieur)producten en slimme oplossingen, die we speciaal voor of samen met onze klantrelaties geselecteerd hebben. En dat werkt. Voor onze klanten, onze partners en voor ons. Hiermee zijn we een partner voor elk bedrijf waar werksfeer, werkbeleving en werkcomfort hoog in het vaandel staan. Basis, maar stuk voor stuk kwaliteitsproducten, eenvoudig te bestellen, vlot geleverd en scherp geprijsd. Dat klinkt goed toch?

Weten of onze basics aansluiten bij jullie behoefte of een offerte aanvragen? Dat kan!
Ons enthousiaste OwlyGoods team gaat graag voor je aan de slag.
Bel ons op 0573 – 70 10 04 of mail ons via info@owlygoods.com. 

OwlyGoods Specials

Heb je speciale wensen qua uitstraling, ben je op zoek naar een specifiek formaat of wil je 100% duurzame producten? Dat kan met onze Owly specials. Professionele (interieur)producten of verfrissende oplossingen die we helemaal af kunnen stemmen op jullie interieurwensen. Deze specials zijn configureerbaar qua afmeting, afwerking, kleur, materiaal, visual en vorm. Zo geven we een bedrijf een persoonlijk karakter en creëren we samen de gewenste beleving, sfeer en werk mood. Daarom GoodMoodGoods. Daar houden wij van. Dat is onze kracht. 

Meer weten over onze Owly specials en de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Dat kan!
Ons enthousiaste OwlyGoods team gaat graag voor je aan de slag.
Bel ons op 0573 – 70 10 04 of mail ons via info@owlygoods.com. 

Specials
Customs

OwlyGoods Customs

Ben je helemaal in de mood voor custom made producten of oplossingen? Speciaal voor jullie organisatie ontworpen door een design studio of een interieurarchitect? Maar dan…. Hoe krijgen we het van een ontwerp naar een mooi en functioneel product? Daar helpt het team van OwlyGoods graag bij. Van advies, materiaalkeuze & begeleiding tot daadwerkelijke ontwikkeling, productie & plaatsing. Wij zijn wel in de mood voor een uitdaging. Jij ook? Daag ons maar eens uit. 

Enthousiast, meer weten over de opties van Owly customs of een uitdaging met ons delen? Dat kan! Graag zelfs. Bel ons OwlyGoods team op 0573 – 70 10 04 of mail ons via info@owlygoods.com

bottom of page